Els 7 Magnífics De Grup Ferré


Dirigida per Grup Ferré, la trama ens posiciona en un projecte iniciat fa 35 anys per Josep Mª Ferré i la seva dona Sonia Serrano, que van decidir ressuscitar l’emblemàtic restaurant 4 Gats. La dificultats per posicionar-lo van ser moltes i complicades, però a força de tenacitat, van convertir l’establiment en una icona indiscutible de la restauració de Barcelona.

A mesura que van passar els anys, la visió i entesa de l’oferta de restauració, els va conduir a lluitar de nou i evolucionar cap a propostes que obrissin nous espais que complementessin l’oferta de 4 Gats. En aquesta ocasió ja no estaven sols, els seus fills Iván, Silvia, Óscar i Lluís eren al seu costat i entrenats des de la infantesa. Es van afegir a la causa i van multiplicar esforços perquè aquesta evolució es traduís en Sumoll, L’Auca, Melic del Gòtic i Collage com l’última realitat.

Però les dificultats continuaven presents i van necessitar més reforços. Per això es van decidir a escriure un guió per al seu bloc que fos identificatiu dels seus 7 Magnífics. Un “remake” dels set xefs de la casa que narri el dia a dia de la cuina i les habilitats culinàries que després podreu degustar a cada establiment.

 

Els Actors

La província de Barcelona és el lloc en el qual succeeixen els fets. Assetjats per l’oferta gastronòmica i de restauració, aquest grup de xefs, dirigits per Jordi Anglí, tenen la consigna de magnificar la filosofia de Grup Ferré, l’eix fonamental de la qual és el detall, la professionalitat, l’elaboració culinària i l’atenció cap al client.

Valerosos, actius, creatius, utilitzen les armes dels seus fogons per crear la senzilla, però elaborada carta que surt de les seves cuines, prenent com a base una acurada elecció dels productes que entren en els seus dominis i inspirant-se en la cuina mediterrània.

El repartiment està integrat per un grup de professionals amb dilatada experiència al sector. Han participat en produccions culinàries a diversos països i les experiències aconseguides els han proporcionat un alt reconeixement del seu treball.

Jordi Anglí com a xef executiu, decidit a tot.
Oriol López com a segon xef executiu, un rifle de precisió.
Simón Tomàs en 4 Gats, cor valerós que ho té tot controlat.
Alain Muguercia a Sumoll, hàbil amb el revòlver.
José Manuel Gómez en L’Auca, hàbil amb el ganivet.
Maykel Verdura en El Melic del Gòtic, sempre a punt per a l’acció.
Jorge Antonio Moncada en Collage, no malgasta les bales.
Però el guió cada dia es reescriu i pròximament els veurem en aquest bloc en la tornada dels 7 magnífics. Com avenç us avancem que ens aportaran opinions, experiència, debats i suggeriments que ens aproximaran a l’elaboració de les seves propostes.
Fins llavors assaborir els seus plats.